High-Summer Capsule Collection: Upcycled Halter Tops

Hoog Zomer Capsule Collectie: Upcycled haltertopjes

Met trots introduceren we onze nieuwste hoogzomercapsulecollectie, waarin we opnieuw de kracht van upcycling laten zien. Elk seizoen beginnen we aan een upcyclingproject om dode dieren nieuw leven in te blazen, en dit seizoen hebben we drie prachtige haltertopjes gemaakt: Anna, Alice en Ariel. Elke top heeft hetzelfde model, maar is voorzien van een unieke print die zijn eigen sfeer vertelt.

Anna: Gedurfd en mysterieus

De Anna haltertop is een opvallend statement-item met een print van zwarte, donkerblauwe en witte skeletten. Deze intrigerende print geeft een edgy en mysterieuze sfeer, perfect voor de fashion-forward vrouw die durft op te vallen. Combineer Anna met je favoriete zwarte broek en stappy hak en je bent klaar om te gaan!

Alice: zacht en romantisch

Haltertop Alice straalt een zachte romantiek uit met zijn delicate bloemenprint in lichte kleuren. Deze top is ideaal voor zomerse dagen en voegt een vleugje vrouwelijkheid en charme toe aan je outfit. Combineer Alice met een zwierige rok, lichtblauwe jeans of jorts voor een moeiteloos elegante look.

Ariël: Modern en dynamisch

De Ariel haltertop heeft een geometrische print gevuld met blauw en bruin, wat een moderne en dynamische esthetiek biedt. Deze top is een perfecte keuze voor wie houdt van een strakke en eigentijdse stijl. Draag Ariel met een pantalon voor een chique en verfijnde look.

Duurzaamheid in de kern

Bij K&J blijft duurzaamheid de kern van alles wat we doen. Onze collecties zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde materialen uit Italië en België en zijn gemaakt om in te leven. We geven prioriteit aan herbruikbare en gerecyclede stoffen en geven graag dode inventaris een nieuw leven.

Onze samenwerking met circulair atelier UCO, onder leiding van Sara en Johanna, onderstreept onze inzet voor upcycling en duurzaamheid. UCO staat bekend om hun ingewikkelde broderies en hun bijdrage aan het verminderen van afval in de mode-industrie. Samen hebben we unieke creaties tot leven gebracht en we zijn blij om ze met u te delen.

Beperkte voorraad - 19/6 verkrijgbaar

Deze exclusieve hoogzomercollectie is verkrijgbaar vanaf 19 juni en wordt gelanceerd op de eerste dag van de zomer. Elke haltertop in deze collectie is zorgvuldig en zorgvuldig vervaardigd, en we kunnen niet wachten om te zien hoe jij deze prachtige stukken stylet. Voeg een vleugje duurzaamheid en stijl toe aan je zomergarderobe met de haltertopjes Anna, Alice en Ariel.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste releases en projecten door ons te volgen op sociale media en u te abonneren op onze nieuwsbrief. Samen kunnen we mode duurzamer maken, stuk voor stuk geüpcycled.

1 van 3