“Ik heb de afgelopen jaren het genoegen gehad om meer van Italië te ontdekken en ik werd weggeblazen door het zelfvertrouwen van de Italiaanse vrouwen. Ze houden ervan om te stralen, ze kleden zich om te stralen, ze zijn er trots op een vrouw te zijn."

- De ontwerpster, Cathérine Standaert -

RUWE ITALIAANSE SCHOONHEID

"Ciao Bella" is een eerbetoon aan het ongebreidelde zelfvertrouwen en de elegantie van Italiaanse vrouwen, wier stijl even moeiteloos als fascinerend is. Ze kleden zich niet alleen voor de dag, maar om hun innerlijke vreugde en durf te weerspiegelen. Deze collectie is onze uitnodiging aan jou om dit levendige Italiaanse ethos te omarmen, om je geest met hetzelfde vertrouwen en dezelfde gratie te laten stralen. Het is een oproep om in het zonlicht te stappen, trots en schitterend te zijn en de charme en allure van een echte Italiaanse zomer te belichamen.

GOUDEN UUR

Laat u inspireren door het boeiende samenspel van licht en schaduw dat de kronkelende straatjes van Carovigno siert. Vloeiende en sierlijke silhouetten bootsen de natuurlijke beweging van zonlicht na terwijl het over geplaveide straten danst.

De collectie is gemaakt van lokaal geproduceerde, onbewerkte stoffen in kleuren geïnspireerd op de magische tinten van de regio. Deze stukken belichamen de essentie van de rauwe en ongetemde schoonheid van Italië, waardoor je verbinding kunt maken met de ziel van dit fascinerende land.

AUTHENTIEKE VERBINDINGEN

Vier de vreugde van echte verbindingen met mensen in het dagelijkse Italiaanse leven. Deze stukken zijn ontworpen om de authenticiteit van spontane bijeenkomsten, het comfort van de gemeenschap en het hartverwarmende gelach te belichamen dat wordt gedeeld tijdens eenvoudige maar heerlijke maaltijden.

We hebben deze collectie gemaakt met comfort en plezier in gedachten, perfect voor die spontane momenten van verbinding die het leven echt mooi maken. Van luchtige jurken tot behaaglijke breisels: deze stukken zijn jouw metgezellen om authentieke connecties te vieren.