SHAPES OF NATURE

We hebben lang geloofd dat kleding een manier is voor zelfexpressie en een katalysator voor zelfvertrouwen. Je individualiteit omarmen en zelfliefde gaan hand in hand. Draag stralende kleuren, ga voor gedurfde prints en laat zien hoe uniek je bent. Wees jezelf .

Deze collectie is samengesteld om u aan te moedigen om precies dat te doen. Elk statement-stuk is ontworpen om uniek, inclusief, vleiend en comfortabel te zijn voor alle vormen en maten.

"We houden van vrouwen zoals ze zijn en we willen ze laten stralen!"

- De ontwerpster, Cathérine Standaert -

woman with arms open. She wears a purple-orange blouse with gold belt

WEES MOEDIG

Bij Kate & Jules vieren we het unieke karakter van elke vrouw. Wij geloven dat iedereen het verdient om zich zelfverzekerd, comfortabel en krachtig in zijn vel te voelen. Vergeet de druk van de media, de mode-industrie en de samenleving; het "perfecte lichaam" is van jezelf. We willen dat elke vrouw de beste versie van haar eclectische zelf is.

Smiling woman wearing a wool blue scarf

NEEM HET ALLEMAAL IN JE OP

Stap in de schijnwerpers en laat je ware zelf door elke naad en steek schijnen. Deze collectie is een viering van diversiteit en empowerment, waarbij mode een canvas wordt waarop je persoonlijkheid zich kan ontplooien. Elk kledingstuk is zorgvuldig met liefde en aandacht gemaakt, zodat je je zowel zelfverzekerd als comfortabel in je vel voelt.