ONEINDIGE ZOMER

Deze collectie is voor iedereen die ooit heeft gehoopt dat de zomer nooit zou eindigen. Het is voor degenen die genieten van lange zomeravonden, luie zomerdagen en het gevoel van verantwoordelijkheid dat gewoon wegsmelt.

Ik hoop dat deze speciale items je aanspreken. Ik hoop dat de zijde zacht aanvoelt op je huid en dat de gebreide kleding de avondkou op een afstand houdt. Ik hoop dat je je eindeloze zomer in de collectie kunt vinden en dat het je alles geeft wat je nodig hebt om je mooi te voelen en la dolce vita te leven.

LEEF VOOR HET ZOETE

Stel je dat gevoel voor van een eindeloze zomer, een gevuld met kristalhelder water, hemelsblauwe luchten, warme nachten en langzaam zonnige dagen.

Toen ik deze collectie creëerde, voelde het alsof ik echt in Italië was, genietend van de zoete zomerstralen en de warmte op mijn huid voelde. Ik droomde van de bedwelmende geur van citrusvruchten in de lucht en linten verse pasta verdronken in sugo di pomodoro. Ik dook in boeken, verborgen in de gevlekte schaduw van olijfbomen die werden toegezongen door krekels. Ik stelde me voor dat ik elke dag 'la dolce vita' leefde.

LEEF VOOR HET LANGZAME

Ik wilde dat alles in de collectie gemakkelijk en ontspannen aanvoelde, iets waar je nooit over na hoefde te denken. Ik wilde dat elk item je het gevoel zou geven dat de tijd vertraagde, zodat je voor dat ene moment kon leven. Ik wilde dat sensuele vertrouwen brengen dat Italiaanse vrouwen zo gemakkelijk oproepen - om ervan te genieten gezien te worden.

Weelderige zijden kaftans in rustige tinten om je humeur op te vrolijken. Fel gebreide kimono's om over 100% katoenen gebreide kleding te dragen. Mooie riemen in vele kleuren om slechts een vleugje structuur toe te voegen. Alles voor een langzame, rustgevende zomer.

"Toen ik deze collectie aan het ontwerpen was, merkte ik dat ik geobsedeerd was door New Wave-punkbands uit de jaren negentig, vooral Talking Heads."

- De ontwerpster, Cathérine Standaert -

LEEF VOOR DE MUZIEK

Voor mij is de zomer synoniem met muziek, vooral in Italië. De schoonheid van een zomers muziekfestival, dansend de nacht in met je vrienden, de wereld die om je heen draait. De magie van muzikanten die op straat spelen, hun instrumenten echoënd over de stenen terwijl jonge stelletjes ritmisch deinen. Zelfs het zachte geroezemoes van achtergrondmuziek terwijl u dineert op het terras met goede vrienden en goede wijn.