Nieuwe wintercollectie

Het thema "Shapes of Nature" draagt een betekenisvolle boodschap met zich mee, gericht op vrouwen in alle vormen, maten en lagen van de bevolking. Wij geloven dat iedereen het verdient om zich zelfverzekerd, comfortabel en krachtig in zijn of haar vel te voelen.

woman wearing white sweater and scarf. Other woman with green silk kimono with floral print

Herfst/Winter 23

ONZE INSPIRATIE

Onze nieuwe wintercollectie is gebaseerd op de levendige kleuren en prachtige vormen van de natuur. Geïnspireerd door een familiereis naar de betoverende Antelope Canyons een paar jaar geleden, heeft Kate op creatieve wijze stukken ontworpen die de magie van de kronkelende zandstenen muren, warme oranje gloed en paarse tinten weerspiegelen. Van levendige prints, warme tinten en zachte organische lijnen, elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om de unieke vormen van de natuurlijke wereld te weerspiegelen. Maar er is meer aan deze collectie dan esthetiek. De "Shapes of Nature" heeft ook een betekenisvolle boodschap, gericht op vrouwen van alle vormen, maten en achtergronden. We vieren het unieke van elke vrouw.

 

Deze collectie is voor iedereen die ooit heeft gehoopt dat de zomer nooit zou eindigen.
Het is voor wie houdt van lange zomeravonden, luie zomerdagen en het gevoel van
verantwoordelijkheid smelt gewoon weg.

 

Leef voor het zoete, leef voor het trage, leef voor de muziek.

ONTDEK DE COLLECTIE

Ons perspectief

DUURZAAMHEID

Elke collectie van Kate & Jules is gemaakt met duurzaam geproduceerde, zorgvuldig geselecteerde materialen die de tand des tijds zullen doorstaan. We gebruiken, hergebruiken en recyclen waar mogelijk om overgebleven stoffen nieuw leven in te blazen.

De mensen die onze stukken maken zijn ons erg dierbaar en door de jaren heen hebben we echte samenwerkingsrelaties opgebouwd die het hart en de ziel van het merk Kate & Jules zijn geworden.

Onze zijden kaftans, kimono's en blouses worden allemaal in kleine oplagen in Italië gemaakt, net als onze leren tassen en riemen. En onze gebreide kleding wordt lokaal in België vervaardigd in de breistudio Cousy.

Bij K&J houden we het altijd in de familie.

WINKEL DUURZAAM

WIJ CREËREN VOOR ONAFHANKELIJKE VROUWEN

Onze stukken zijn gemaakt om je van kantoor naar de keuken te brengen, van de bioscoop naar de natuur. Ze zijn gemaakt om gemakkelijk en moeiteloos chic te zijn. Ze zijn gemaakt om in te leven.

Kate & Jules – gemaakt om in te leven.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

ONZE MISSIE

Bij Kate & Jules creëren we tijdloze designer dameskleding samen met gepassioneerde familiebedrijven in België en Italië. Onze collectie is gemaakt om in te leven en zijn gecreëerd om keer op keer te dragen. Wij geloven in moeiteloos, veelzijdig design dat vrouwen in staat stelt om op hun eigen manier te leven.

 

Kate & Jules – gemaakt om in te leven.

LEES MEER