NIEUWE LENTE/ZOMERCOLLECTIE


1 van 6

Lente/zomer '23

ONZE INSPIRATIE

De charmante, smalle straatjes, omzoomd met oude gebouwen en wasgoed dat wappert in de wind erboven, creëren een achtergrond voor de vriendelijke uitwisselingen tussen de lokale bevolking. Deze sfeer is wat "Ciao Bella" belichaamt: een collectie die de levendige sfeer en tijdloze allure van een Italiaanse zomer weerspiegelt.

"Ciao Bella" is een eerbetoon aan het ongebreidelde zelfvertrouwen en de elegantie van Italiaanse vrouwen, bekend om hun moeiteloze stijl en boeiende aanwezigheid. Ze kleden zich om hun innerlijke vreugde en durf te vieren.

Onze collectie nodigt je uit om dit levendige Italiaanse ethos te omarmen en moedigt je aan om met vertrouwen en gratie te stralen en de charme van een echte Italiaanse zomer te belichamen.

Wees zelfverzekerd, straal helder en wees moedig!

ONTDEK DE COLLECTIE

Ons perspectief

DUURZAAMHEID

Elke collectie van Kate & Jules is gemaakt met duurzaam geproduceerde, zorgvuldig geselecteerde materialen die de tand des tijds zullen doorstaan. We gebruiken, hergebruiken en recyclen waar mogelijk om overgebleven stoffen nieuw leven in te blazen.

De mensen die onze stukken maken zijn ons erg dierbaar en door de jaren heen hebben we echte samenwerkingsrelaties opgebouwd die het hart en de ziel van het merk Kate & Jules zijn geworden.

Onze zijden kaftans, kimono's en blouses worden allemaal in kleine oplagen in Italië gemaakt, net als onze leren tassen en riemen. En onze gebreide kleding wordt lokaal in België vervaardigd in de breistudio Cousy.

Bij K&J houden we het altijd in de familie.

Lees meer over onze impact

VOLG ONS OP INSTAGRAM