HET VERHAAL VAN KATE & JULES

Kate & Jules is het verhaal van twee vrouwen, een echte en een die van het witte doek stapte.

Kate is de echte, de geest achter elke K&J-collectie. Kate vond Jules in een film (kan jij raden welke?). Ze was een grappige, slimme, bruisende vrouw met een geweldig gevoel voor humor en ze werd al snel Kate's muze. Van daaruit groeide het merk organisch en bouwde het een reputatie op voor tijdloos, kwaliteitsdesign voor onafhankelijke vrouwen die er goed uit willen zien en zich goed willen voelen.

Gedurende de hele reis heeft Kate een klein stukje van zichzelf verweven in elk onderdeel van het merk Kate & Jules. Haar liefde voor muziek, haar obsessie met riemen, haar familiegevoel - elk maakt deel uit van wat K&J speciaal maakt.

Elk jaar creëren we een lente-/zomer- en een herfst-/wintercollectie met Italiaanse zijden en lederen items en Belgische knitwear. Onze collectie bestaat dus voornamelijk uit zijden kimono's, blouses en kaftans en knitwear. Deze zijn allemaal ontworpen om langdurig van te houden.

We zijn een trots Belgisch merk. We hebben het geluk zo'n mooi, cultureel rijk land thuis te mogen noemen en proberen dat nooit te vergeten, in alles wat we doen.