MISSIE

Bij Kate & Jules geloven we in tijdloos, veelzijdig design dat vrouwen in staat stelt om op hun eigen manier te leven.

Samen met onze gepassioneerde ontwerpers zetten we ons in om zorgvuldig met liefde en respect kleding te produceren die je keer op keer kunt dragen. Onze stukken zijn gemaakt om in te leven. Het zijn investeringen waar je op lange termijn van kunt houden of die je kunt delen met je naasten.

We creëren met de volgende generatie in gedachten - daarom gebruiken we natuurlijke of gerecyclede materialen, gebruiken we recyclebare papieren verpakkingen, ontwerpen we ze voor langdurig gebruik en doen we er alles aan om afval te minimaliseren.

Goed voelen. Goed doen.

VERVAARDIGING

De mensen die onze stukken maken zijn als familie voor ons. In de loop der jaren hebben we echte samenwerkingsrelaties opgebouwd die het hart en de ziel van het merk Kate & Jules zijn geworden.

Onze gebreide kledingstukken worden hier in België vervaardigd in de breiwerkfabriek van Cousy, een familiebedrijf met een legendarische geschiedenis die meer dan 70 jaar teruggaat. Het in Como gevestigde powerkoppel Luca & Antonella maken onze kaftans, kimono's en blouses en zetten onze ideeën vakkundig om in prachtige ontwerpen. De leren stukken van K&J worden met de hand gemaakt in Italië door het familiebedrijf ASpell, die al vele jaren onze partners zijn, altijd toegewijd aan duurzaam, hoogwaardig design. Onze juwelen en harsgespen worden geproduceerd in de historische Lartigiana Bottoni-fabriek, opgericht in 1961 in Italië, die bekend staat om het maken van prachtige, hoogwaardige harsstukken.


Bij K&J houden we het altijd in de familie.

  • Jewelry production for K&J

MATERIALEN

Elke collectie van Kate & Jules is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde materialen die de tand des tijds zullen doorstaan.

Als merk geloven we dat we ons inzetten voor onze natuurlijke omgeving, daarom werken we met gerecyclede en/of natuurlijke materialen. Echt Italiaans leer, duurzaam gewonnen garen en katoenzijde staan ​​centraal in al onze collecties.

We gebruiken, hergebruiken en recyclen waar mogelijk om overgebleven voorraden en stoffen nieuw leven in te blazen.

Onze seizoensgebonden Upcycled-collectie bevat een reeks breisels die opnieuw zijn gemaakt van de overstock van voorgaande seizoenen. We spelen met contrasterende biezen en zakken in ons assortiment kimono's om overtollig garen en zijde een nieuw leven te geven. We hebben zelfs een klein assortiment kussens ontworpen uit de overblijfselen van oudere collecties om ervoor te zorgen dat er niets verloren gaat.

Recyclen. Bijvullen. Herstellen. Verminderen. Hergebruik.

  • Leather belt production in Italy

VOLG ONS OP INSTAGRAM