GEMAAKT OM IN TE LEVEN

Kate & Jules is een trots Belgisch merk voor dameskleding dat tijdloze designerstukken maakt om in te leven. Onze collecties worden duurzaam gemaakt in samenwerking met lokale familiegerichte ontwerpers, zowel hier in België als in Italië.

Het K&J-assortiment is verkrijgbaar in meer dan 30 premium boetieks in heel Europa en we zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met winkels die onze visie delen: samengestelde kleding voor attente vrouwen.

WAAROM KATE & JULES VERKOPEN

De kern van Kate & Jules zijn de langdurige samenwerkingsrelaties met onze familie van makers, winkeleigenaren en verkoopprofessionals. Alleen met hun hulp kunnen we de visie van K&J realiseren van tijdloze, duurzaam geproduceerde mode die gemaakt is om in te leven.

NEEM CONTACT OP
 • DOORDACHTE COLLECTIES

  Elke collectie van Kate & Jules komt voort uit een uniek verhaal, ondersteund door duurzame productie. We gebruiken hoogwaardige materialen om tijdloze stukken te maken die vreugde brengen aan de vrouwen die ze dragen.

 • EENVOUDIGE SAMENWERKING

  Het bestelproces van Kate & Julesnor is eenvoudig met online opnieuw bestellen, snelle levering, flexibele betalingsopties en geen minimale bestelhoeveelheden. We zullen er altijd voor zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

 • PERSOONLIJKE AANPAK

  Bij Kate & Jules hechten we waarde aan langdurige relaties die gebaseerd zijn op wederzijds respect en empathie. We zien elke K&J-dealer als een deel van de familie en zijn altijd verheugd om u uit te nodigen voor speciale evenementen in ons atelier in Antwerpen.

Wat onze winkels zeggen

 • "Bijgewerkte versie binnenkort beschikbaar"

 • Logo shop authentics

  "Elk seizoen kijken we uit naar de nieuwe collectie van K&J, want Cathérine bouwt het altijd rond een verhaal. En het is niet zomaar een verhaal, het is een creatieve, mooie creatie die tot in het kleinste detail is doordacht. Het K&J-team is expert in het veld en zal elk probleem dat zich voordoet onmiddellijk oplossen. Na vele jaren samenwerken is de professionele band uitgegroeid tot een vriendschap."

1 van 2

ONZE COLLECTIES

Elk jaar creëren we een lente-/zomer- en een herfst-/wintercollectie met gebreide kleding, riemen, tassen en juwelen, naast zijden kimono's, blouses en kaftans die ontworpen zijn om langdurig van te houden.

LENTE ZOMER

Onze lente/zomercollecties zijn gevuld met prachtige zijden blouses, kaftans en kimono's in frisse, luchtige kleurenpaletten, met een vleugje licht breiwerk voor de onverwacht koudere dagen. Verwacht voor accessoires speelse tassen en natuurlijk een reeks veelzijdige riemen in allerlei behandelingen, kleuren en maten.

woman sitting on floor wearing wool cardigan, silk blouse and leather belt

HERFST WINTER

Voor de herfst/winter richten we ons op lokaal gemaakte luxe gebreide kleding in unieke kleuren en weefsels, met zwaardere zijde voor balans en textuur. Onze accessoires wisselen gemakkelijk van seizoen tot seizoen, maar we verwachten nieuwe versies van oude favorieten in nieuwe kleuren, behandelingen en materialen.

BOEK JE AFSPRAAK

Wij nodigen u uit voor onze Magic Mondays, waar u onze voorraad van de huidige collectie kunt (her)bestellen voor onmiddellijke levering. Als je mee wilt, reserveer dan hieronder eenvoudig een tijdstip!

WILT U K&J VERKOPEN?

NEEM CONTACT OP