Fashion Talks - Eps. 15: Shiny Silhouettes

Fashion talks - Eps. 15: Glanzende silhouetten

Welkom terug bij Fashion Talks aflevering 15! In deze editie duiken we in de zomertrends die je dit jaar kunt verwachten. Van glanzende silhouetten tot zachte zijde, glitter, lakleer, metallics en meer – de zomer van 2024 wordt een opvallende aangelegenheid.

Laten we eens kijken hoe grote modehuizen al met deze trends spelen, en vooral: onderzoeken hoe je ze in je zomergarderobe kunt integreren.

Reflecteren op de glans

Pak je zonnebril in, want catwalks over de hele wereld glinsteren dit seizoen net iets helderder. Of het nu de opvallende ALL-INN-look van Gucci is of de ingetogen glans van LOEWE, één ding is duidelijk: de zon zal niet het enige zijn dat schijnt deze zomer! Verwacht sprankelende pailletten, de glanzende glans van zijde, reflecterende metallics en opvallende accessoires.

Patent Leather Love: een edgy tintje toevoegen

Het toevoegen van glans aan je zomergarderobe hoeft niet alleen maar glitter en glamour te zijn. Voeg een edgy tintje toe aan je looks met lakleer. Laat u inspireren door de gedurfde keuzes van GUCCI en experimenteer met verschillende glanzende leren stukken.

Als de volledig lederen look te veel afwijkt van je dagelijkse looks, probeer dan te beginnen met één statement leren stuk per outfit. Geef een eenvoudige zwarte jurk een upgrade met een leren jasje of maak een MiuMiu-geïnspireerde maxiroklook chiquer met een eenvoudig topje. En voel niet de behoefte om het bij zwart lakleer te houden – waarom zou u niet een blad uit het boek van HERMES halen en experimenteren met wat rijk bordeauxrood?

Sieraden - hoe brutaler, hoe beter

Verwacht deze zomer ook een overvloed aan opvallende accessoires. Loewe en Schiaparelli hebben zich zeker niet laten stilhouden, met prachtige collecties die ronduit ON-POINT zijn! Denk aan enorme oorbellen, opvallende knopen, unieke broches, glimmende gouden armbanden en grote statement kettingen waar je nekpijn van kunt krijgen. Er is geen einde aan hoe gedurfd je dit seizoen met je accessoires kunt gaan; zoals we hebben geleerd van Y Project.

Glitter & Glamour - Dag & Nacht

Glitter is niet langer beperkt tot avondkleding. Deze zomer straal jij van zonsopgang tot zonsondergang. Geef casual kleding een extra dimensie met een vleugje pailletten, zoals hier gedaan door Dries Van Noten, of combineer een avondlook met enkele casual accessoires zoals te zien in deze MiuMiu-pasvorm. Er is deze zomer geen excuus nodig voor glitter overdag.


Zijde sensatie

Zijde is waar glanzend stijlvol wordt. Die glanzende glans is de trefzekere manier om een ​​vleugje luxe aan je zomergarderobe toe te voegen. Of je nu kiest voor een zijden blouse of een lange zijden jurk, je straalt een ingetogen elegantie uit.

Zoals hier bij Saint Laurent's te zien is, heb je niet veel nodig om met zijde een wow-waardige zomeroutfit te creëren. Op dezelfde manier laat Fendi zien hoe een eenvoudige jurk maximale impact kan creëren. Zin om extra creatief aan de slag te gaan? Speel met contrasterende of nauw verwante kleuren voor een opvallende look.


Hoe zouden Kate & Jules het stylen?

Klaar om wat chique glans toe te voegen aan je zomerlooks? U zult dol zijn op onze nieuwe 'Ciao Bella'-collectie. De zomercollectie is geïnspireerd op het charmante Italië, echte verbindingen en een authentieke, rustgevende sfeer.

Als je ons volgt, weet je dat onze liefde voor zijde onwrikbaar blijft. We werken uitsluitend met digitaal bedrukte zijde om ervoor te zorgen dat de print perfect op maat is gemaakt voor onze stukken. Zo komen de prints precies uit op de plek waar wij ze voor ogen hebben.

Tot onze 100% zijden stukken behoren onze geliefde kimono's, kaftans, vissersbroeken en rokken - allemaal zorgvuldig vervaardigd in Italië. Alles is ontworpen om one-size-fits-all te zijn, geschikt voor verschillende lichaamstypes. De kimono’s zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en prints, terwijl de kaftans of jurken met een V-lijn in verschillende prints en kleuren verkrijgbaar zijn.

Begin de zomer met een stralende gloed. Ontdek onze 'Ciao Bella'-collectie en geef jouw unieke draai aan de trends van dit jaar.

1 van 3