BTS Spring/Summer '24: Ciao Bella

BTS Lente/Zomer '24: Ciao Bella

Heb je je ooit afgevraagd wat er achter de schermen van onze mode-lancering gebeurt? Maak je gordel vast, want we staan ​​op het punt om de thee te morsen over het maken van onze nieuwste zomercampagne, "Ciao Bella". Stel je september voor in Zuid-Italië: de zon, de geplaveide straten en een team creatievelingen die klaar staan ​​om van deze schilderachtige achtergrond een modespektakel te maken.

Maak kennis met de K&J-familie

Laten we eerst en vooral eens duiken in het kloppende hart van onze onderneming: de K&J-familie. We overstijgen de grenzen van louter collega’s; we zijn een hecht team dat al jaren magie met elkaar verweven heeft. Deze dynamische ploeg, onder leiding van Kate, onze ontwerper, en Catherine, onze favoriete fotograaf aller tijden, brengt een ongeëvenaarde mix van passie en expertise naar de creatieve tafel.

Onze reis speelt zich af tegen de achtergrond van zonovergoten straten in Zuid-Italië. De levendige cultuur, boeiende landschappen en ongebreidelde vreugde van de mensen dienen als hoeksteen voor 'Ciao Bella'. Maar het vertalen van zulke schoonheid in stoffen, silhouetten en warme gevoelens is een kunst op zich. Het is de alchemie van ons team, die inspiratie omzet in tastbare stukken die je uitnodigen om te genieten van de essentie van Zuid-Italië, gewoon in je kast.

Kate (ontwerper en creatief directeur): Voordat de camera's begonnen te draaien, was er al een wervelwind van creativiteit doorheen gegaan. Stel je voor dat kleurenpaletten worden onderzocht, nieuwe pasvormen minutieus worden geschetst en unieke prints worden ontworpen - dit alles wordt tot leven gebracht via een ingewikkeld productieproces. De essentie van de collectie, naadloos geïntegreerd in elk stuk, werd geboren en geproduceerd in Italië. Door deze creaties terug te brengen naar waar ze vandaan kwamen, door te fotograferen in de schilderachtige landschappen van Italië, werd een extra laagje magie aan het hele proces toegevoegd.

Catherine Desaegher (fotograaf) en Dave (redacteur/lichtexpert): Achter elke boeiende opname schuilt het nauwgezette werk van Catherine en Dave. Ze zijn niet alleen een dynamisch duo op de set; hun synergie reikt verder dan de lens. Door een symfonie van licht en schaduw te orkestreren, hebben ze naadloos de essentie van de Italiaanse landschappen vastgelegd en in elk beeld verweven. Hun band, niet alleen als professionals, maar ook als partners in creativiteit, verhoogde de magie die we wilden creëren.

Leonie Gysels (Make-up Artist): Maak kennis met Leonie, ons multi-getalenteerde juweeltje, de tovenaar achter de onberispelijke looks die "Ciao Bella" tot leven brachten. Tegen de rustieke achtergrond van Italië voegde haar make-upkunstenaarschap dat laatste vleugje authenticiteit toe, waardoor onze modellen werden verheven tot levende belichamingen van de Italiaanse felheid. En hadden we al gezegd dat ze niet alleen een make-upmaestro is? Leonie is ook een fenomenale zangeres voor Arsenal, de gevierde Belgische band. Haar artistieke bekwaamheid kent geen grenzen, of ze nu de perfecte look creëert of deuntjes op het podium laat horen. Echt een kracht om rekening mee te houden.

Maud Weurman (stylist/digitaal): Maud, onze pragmatische stylist met oog voor detail en een gevoel voor digitale trends, heeft zorgvuldig samengestelde outfits voor "Ciao Bella" die aansluiten bij het thema en het verhaal. Maud was betrokken bij het creatieve proces voorafgaand aan de shoot en droeg veel hoeden en bood hulp waar nodig. Naast styling drukt Maud haar stempel op onze socials en website en voegt haar touch toe aan onze online aanwezigheid.

Modellen - Patrizia en Mayra: Patrizia Battelli, een toegewijd fulltime model, en Mayra Pietrocola, een beroemde tv-presentator en actrice in Italië, vormden het dynamische duo in het hart van 'Ciao Bella'. Patricia's professionele bekwaamheid als model was duidelijk zichtbaar in elke pose, terwijl Marya's charisma op het scherm zich naadloos vertaalde in haar momenten voor de camera. Samen brachten ze een unieke mix van expertise op het gebied van modellenwerk en televisieglamour in onze campagne, waardoor lagen van diepte en diversiteit werden toegevoegd. Hun individuele successen buiten de modewereld onderstreepten de rijkdom die ze aan 'Ciao Bella' brachten.

Authentieke verbindingen

Onze "Ciao Bella"-collectie, genesteld in een Zuid-Italiaanse stad, is geïnspireerd op ontmoetingen met de warme en charmante lokale bevolking. Van oude mannen in het café tot oudere vrouwen die samenkomen voor avondgesprekken: elk stuk weerspiegelt de levendigheid van het Italiaanse leven. Naast de esthetiek is het een viering van spontane verbindingen en het creëren van momenten die resoneren met de soulvolle geest van deze betoverende stad.

Een finale vol dankbaarheid: bedankt!

Terwijl we de nieuwe zomercampagne onthullen, betuigen we onze diepste dankbaarheid. Hartelijk dank aan dit fenomenale team, onze geliefde lezers en iedereen die een rol heeft gespeeld bij het tot leven brengen van de visie van "Ciao Bella". Uw niet-aflatende steun voedt onze passie, en we kijken reikhalzend uit naar uw omarming van de warmte en charme van Italië via 'Ciao Bella'.

- Speciale dank aan PIAZZA NZEGNA

Een welgemeende en speciale dank aan PIAZZA NZEGNA , de heerlijke Bed & Breakfast die tijdens deze reis zo vriendelijk was als ons creatieve centrum. Jullie warme gastvrijheid voegde een extra laagje magie toe aan onze ervaring, waardoor "Ciao Bella" nog onvergetelijker werd. Grazie Mille omdat je deel uitmaakt van ons verhaal en voor het bieden van de perfecte hotspot voor onze shoot.

Een compliment voor het team, onze lezers, en voor de magie die ontstaat als een gepassioneerde groep individuen samenkomt om iets werkelijk buitengewoons te creëren. Grazie mille, en welkom bij de "Ciao Bella"-familie!

1 van 3