What is sustainable for you?

Wat is duurzaamheid voor jou?

Voor ons bepaalt duurzaamheid veel van de beslissingen die we als merk nemen - we geloven dat we ons inzetten voor onze natuurlijke omgeving.

Een van de gemakkelijkste manieren om de mode-industrie op de lange termijn duurzamer te maken, is door terug te keren naar een langzamer modemodel en te investeren in de productie van hoogwaardige stukken die lang meegaan.

Bij Kate en Jules zijn onze collecties altijd gemaakt om jarenlang mooi te dragen. Sterker nog, we hebben meer dan een van jullie verhalen laten delen over het doorgeven van K&J-items aan vrienden en familieleden wanneer je genoeg hebt gehad!

Een andere manier om de impact van mode op het milieu te verminderen, is hergebruik, recycling en upcycling.

Sinds onze begindagen hebben we items uit oudere collecties geüpcycled tot kussens, sjaals, dekens en riemen, waarbij we altijd ons best doen om ervoor te zorgen dat er niets verloren gaat. We hebben zelfs ongebruikte stoffen van voorgaande seizoenen hergebruikt voor voeringen, boorden en zakken voor nieuwe seizoensstukken.

Echte duurzaamheid vereist toezicht. Daarom nemen we de tijd om onze fabrikanten als partners (en vrienden) te leren kennen, zodat we samen mooie dingen kunnen creëren die geen negatieve invloed hebben op onze planeet.

Maar wat betekent duurzaamheid voor jou?
1 van 3