Proud to be Belgian

Trots om Belg te zijn

Elk jaar in mei vindt de Belgian Fashion Week plaats om de ongelooflijke wereld van de Belgische mode van eigen bodem te vieren. De viering is heel speciaal voor onafhankelijke ontwerpers, omdat het de aanwezige diversiteit in de Belgische modescène promoot en bewustzijn creëert rond de voordelen van lokaal kopen.

Bij Kate & Jules zijn we erg trots om een ​​Belgisch merk te zijn. België heeft geweldig bier, de beste chocolade en zulke mooie mode - het is moeilijk om hier een week door te brengen en niet verliefd te worden op het rijke land dat we gelukkig thuis mogen noemen.

Ons breigoedassortiment wordt lokaal in België geproduceerd in de Cousy breiwerkfabriek in Gent - een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat en prachtige, kwaliteitsvolle breigoederen maakt.

Dus ga tijdens de modeweek (en de rest van het jaar als ik erover nadenk) naar je lokale boetiek en steun je lokale ontwerpers. We beloven dat je er geen spijt van zult krijgen!

Als je Kate & Jules lokaal in de winkel wilt kopen, ga dan naar onze Winkels-pagina om alle geweldige locaties te vinden die onze ontwerpen op voorraad hebben.
1 van 3