New Collection - Shapes of Nature

Nieuwe collectie - Shapes of Nature

We weten dat de overgang van zomer naar winter niet ieders favoriet is. Het verwisselen van luchtige zomerjurken voor warme breisels markeert het einde van weer een zonnig seizoen. Maar het hoeft niet een einde in stijl te betekenen!

Met trots introduceren wij onze gloednieuwe wintercollectie: “Shapes of Nature”.

De inspiratie

Onze nieuwe wintercollectie is gebaseerd op de levendige kleuren en prachtige vormen van de natuur. Geïnspireerd door een familie-uitje naar de fascinerende Antelope Canyons een paar jaar geleden, heeft Kate creatief stukken ontworpen die de magie van de kronkelende zandstenen muren, warme oranje gloed en paarse tinten inkapselen. Van levendige prints, warme tinten en zachte organische lijnen, elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om de unieke vormen van de natuurlijke wereld te weerspiegelen.

Maar deze collectie heeft meer te bieden dan esthetiek. De “Shapes of Nature” draagt ​​ook een betekenisvolle boodschap uit, gericht op vrouwen in alle soorten, maten en lagen van de bevolking.

Het thema

Bij Kate & Jules vieren we het unieke karakter van elke vrouw. Wij geloven dat iedereen het verdient om zich zelfverzekerd, comfortabel en krachtig in zijn vel te voelen. Vergeet de druk van de media, de mode-industrie en de samenleving; het ‘perfecte lichaam’ is van jou.

We willen dat elke vrouw de beste versie van haar eclectische zelf is. En om je net dat beetje extra te geven, hebben we een vrolijke playlist samengesteld vol inspirerende en opbeurende nummers. Genieten!

De verzameling

We zijn er al lang van overtuigd dat kleding een manier is voor zelfexpressie en een katalysator voor zelfvertrouwen. Het omarmen van je individualiteit en zelfliefde gaan hand in hand. Draag stralende kleuren, ga voor opvallende prints en laat zien dat je uniek bent. Wees jij .

Deze collectie is samengesteld om u aan te moedigen precies dat te doen. Elk statement-stuk is ontworpen om uniek, inclusief, flatterend en comfortabel te zijn voor alle soorten en maten.

Laten we enkele van onze opvallende stukken voorstellen. Onze zijden kimono’s zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en opvallende prints. Naar onze favorieten aller tijden: de knusse truien van Monae en Maureen. Voel je gezellig en warm in deze wollen truien, verkrijgbaar in de maten small tot Xlarge, en de perfecte aanvulling op een wintergarderobe. En natuurlijk zijn onze zijden blouses met verschillende prints een andere musthave. Je vindt ze in de maten small tot Xlarge.

We hebben deze winter ook twee gloednieuwe ontwerpen gemaakt! Een chique wollen rok met slip, van klein tot groot, en een heerlijk knus vestje van schapenwol, creatief ontworpen door Kate.

En tot slot: laten we onze riemen niet vergeten. We zijn druk bezig geweest met het maken van verschillende nieuwe ontwerpen, dus er is voor ieder wat wils.

Het team achter de collectie

Het succes van onze nieuwe wintercollectie 'Shapes of Nature' zou niet mogelijk zijn geweest zonder ons fantastische team. Ik wil graag onze getalenteerde en toegewijde teamleden speciaal bedanken die hebben bijgedragen aan elke stap van het creatieve proces.

Allereerst wil ik onze modellen Mouche, Thalia, Joke en Katrien bedanken. Elk van hen brengt unieke kenmerken en stijlen met zich mee, die bijdragen aan de diversiteit en inclusiviteit van onze collectie. Ze presenteerden de kledingstukken niet alleen prachtig, maar brachten er ook een extra speciaal tintje aan met hun persoonlijkheid en onderscheidende uiterlijk. Bedankt voor je professionaliteit en niet-aflatende toewijding!

drie kruisende vrouwen: blauwe zijden kimono met bloemenprint, blauwe zijden blouse, blauwe zijden kimono met pauwenveren

Ik wil ook onze getalenteerde styliste, Inge, bedanken. Met haar creatieve visie en scherpe gevoel voor stijl stelde ze de perfecte looks samen die de boodschap van eigenliefde en acceptatie benadrukten. Haar expertise en toewijding brachten de collectie naar nieuwe hoogten.

Daarnaast verdient onze visagiste Leonie onze waardering en dank. Door haar uitzonderlijke vaardigheden benadrukte ze de natuurlijke schoonheid van onze modellen en zorgde ervoor dat ze schitterden op de foto's en op de catwalk. Haar talent en zorgvuldige aandacht voor detail hebben in grote mate bijgedragen aan de look en feel van onze collectie.

Laatste woord

We zijn enorm trots op onze nieuwe collectie, vanaf het begin tot de voltooiing ervan. “Shapes of Nature” is ontworpen om te inspireren en te verheffen. We hopen dat het bij u resoneert en u in staat stelt uw lichaam te omarmen met een hernieuwd gevoel van vertrouwen en vreugde, ongeacht uw unieke vorm of maat.

1 van 3