MIROKI project

MIROKI-project

Terwijl de pandemie ons dagelijks leven blijft bepalen, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het kan zijn om voor onze geestelijke gezondheid te zorgen. Velen van ons zijn al zo lang geïsoleerd van ons ondersteuningsnetwerk, onze vrienden, familie en geliefden en het was niet gemakkelijk.

Voor jonge mensen die worstelen met hun geestelijke gezondheid, die moeite hebben om zich aan te passen aan de beste tijden, is het ongetwijfeld ongelooflijk moeilijk geweest.

Gelukkig zijn er ongelooflijke organisaties die hier zijn om te helpen - Gooikenshoeve is een van deze organisaties en we zijn zo trots dat we wat ze doen op een of andere manier kunnen ondersteunen.

Gooikenshoeve biedt ruimte aan psychisch en sociaal kwetsbare jongeren van 17 tot 25 jaar om tot rust te komen, even weg van hun worstelingen en deel te kunnen nemen aan zinvolle dagbesteding.

Onlangs heeft Gooikenshoeve een nieuw initiatief gelanceerd, het Mikori Project, met de hand het maken van prachtige "handle with care & love" armbanden in 2 kleuren waarvan alle opbrengsten rechtstreeks naar de ondersteunende diensten van Gooikenshoeve gaan.

Wanneer je een aankoop doet bij K&J, heb je de mogelijkheid om een ​​van deze Miroki-armbanden te kopen bij het afrekenen en bij te dragen aan dit prachtige doel.

Als je meer wilt weten over het Miroki-project, ga dan naar hun Instagram !
1 van 3