K&J new season open house

K&J: Nieuw seizoen - Open House

We zijn zo verheugd om de allereerste editie van het K&J Open Huis aan te kondigen!

Op zaterdag 26 maart van 10u tot 16u openen we onze Antwerpse showroom voor jullie allemaal om onze lente-zomercollectie 2022 te ontdekken. Naast de volledige collectie hebben we een heleboel verrassingen in petto om er een onvergetelijke dag van te maken.

Ontwerper en eigenaar van het merk K&J, Kate Standaert, zal hier zijn om meer te vertellen over hoe deze collectie tot leven kwam en waarom we het 'The Beautiful Escape' noemen. De zeer getalenteerde @tigerlilly staat klaar om persoonlijke stylingtips te geven waardoor je je een supermodel voelt. Het Amsterdamse duo Jesse Opal zal hier zijn om prachtige muziek te spelen, waaronder een paar extra speciale covers van de K&J Summer 2022 playlist.

Luister naar de K&J Summer 22 playlist op Spotify >>>

Een feest is natuurlijk geen feest zonder wat lekkers! Onze geweldige buren van JusJus komen naar het feest met heerlijke smoothies en we zorgen dat er genoeg bites en snacks zijn om je energiek te houden.

Last but not least bieden we een extra speciale weggeefactie aan voor iedereen die een stuk uit de collectie van 2022 koopt tijdens het Open Huis. Bij elke aankoop kun je een speciaal item uit onze upcycled collectie uitzoeken om gratis mee naar huis te nemen.

kate-en-jules-zomer-2022-campagne

Klinkt als een goed moment toch? We denken van wel en we hopen dat je het kunt redden, al is het maar voor even. Als je zin hebt om mee te gaan, kun je hier reageren, of als je die dag in de buurt bent, loop gerust even binnen, we houden van een beetje spontaniteit!

- Liefs van Kate en het K&J-team.Wat:
Het K&J Open Huis Lente-Zomer 2022

Waar:
K&J Showroom, Verschansingstraat 42, Antwerpen.

Wanneer:
Zaterdag 26 maart van 10u - 16u

Wat te verwachten:
Blader door onze volledige collectie.
Gratis persoonlijke styling.
Live muziek.
Lokaal gemaakte drankjes en lekkernijen.
Extra speciale geschenken.

Volg ons op Facebook >>>

1 van 3