Fashion talks - Eps. 9: Summer Essentials

Fashion Talks - Eps. 9: Zomerbenodigdheden

De zomer van 2023 is in volle gang en de vakanties staan ​​voor de deur. Wat is een beter moment voor een garderobe-vernieuwing? Of je nu van zonnige stranddagen wilt genieten, wilt ontspannen bij het zwembad of deze feestdagen een stedentrip wilt maken, er zijn een aantal zomerse essentials die je niet mag missen.

Tijdens deze Fashion Talk begeleid ik je door de must-have stukken en onmisbare trendtips om dit seizoen door te komen. Denk aan felgekleurde zijden stukken, funky accessoires en creatieve stylingtrucs!

Laten we beginnen met 20 stuks waarvan u geen spijt zult krijgen dat u ze aan uw zomergarderobe toevoegt:

  1. Lila Monae trui
  2. Lila Rosalie Kimono
  3. Fushia Lila riem
  4. Fushia Roseanne rok
  5. Zalmschietriem
  6. Fushia Roberto broek
  7. Beige Roberta-rok
  8. Camelkleurige Sylvie-riem
  9. Oranje Patterson-blouse
  10. Ivoren tiany riem
  11. Oranje Ombeline-kaftan
  12. Zalmkleurige Rosario broek
  13. Ivoorkleurige Sally suède riem
  14. Groene Prudence-kaftan
  15. Oranje Rebecca-kaftan
  16. Groene Raleigh-kimono
  17. Blauwe Tara-riem
  18. Groene Roisin-kimono
  19. Groene Palmer-kaftan
  20. Oranje Ramsey-kaftan

Italiaans geïnspireerde rokken
Moeiteloos chique rokken zijn essentiële stukken voor de zomer van 2023. Elegante, flatterende en veelzijdige zijden rokken zijn een onmisbaar item in je vakantiegarderobe. Wees creatief en style je rok op verschillende manieren; draag hem als een laag uitgesneden rok gecombineerd met een qua kleur afgestemde top of probeer hem hoger te stylen als een strapless jurk. Eén kledingstuk voor twee totaal verschillende looks, makkelijk toch?

Leren riemen - het perfecte accessoire

Een leren riem is een tijdloos accessoire dat elke outfit naar een hoger niveau tilt. Of je nu een maxi-jurk, een kimono of een zijden rok draagt, een leren riem voegt meteen dat vleugje extra klasse toe. Probeer een riem met opvallende gesp om je outfit een speels tintje te geven, of ga voor een strakke, minimalistische riem voor een meer ingetogen look. Leren riemen zijn niet alleen modieus, maar ze zijn ook een gemakkelijke manier om een ​​flatterende pasvorm te creëren door je taille te accentueren en je look een meer getailleerd silhouet te geven.

Onze in Italië vervaardigde riemen zijn zorgvuldig vervaardigd uit het fijnste leer. Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit dat we er 10 jaar garantie op geven. Lees hierover meer op onze 10 jaar riemgarantie .

Zijdezachte kimono's - zwierig en zalig om te dragen
Lichte en luchtige zijden kimono's zijn een perfecte keuze voor warme zomerdagen. Verkrijgbaar in een scala aan opvallende kleuren en unieke prints, evenals varianten met lange of korte mouwen, er zijn eindeloze mogelijkheden voor looks. Combineer ze met een simpele broek of rok, voeg wat bijpassende accessoires en sandalen toe en je outfit is compleet!

Katoenen kaftans en pullovers - ademend en comfortabel
Blijf deze zomer koel en comfortabel in ademende natuurlijke stoffen. Katoenen kaftans en lichte truien zijn de perfecte keuze voor een ontspannen zomerstijl. Omdat katoen een natuurlijke stof is, absorbeert het vocht efficiënt en zorgt ervoor dat je koel blijft op warme dagen. Kies voor een levendig gekleurde katoenen Monae en combineer deze moeiteloos met je favoriete broek of rok voor een chique ensemble.


Wikkel het af met een zijden wikkelbroek
Nieuw in de collectie en zeker een aanrader voor in je zomerkoffer; onze stijlvolle zijden wikkelbroek tilt elke garderobe naar een hoger niveau. Geïnspireerd door de Thaise vissersbroek en met een K&J twist, zijn de Roberto en Rosario een elegante en comfortabele keuze voor warme zomeravonden. Omslag en sluiting aan de voorkant, of strik aan de achterkant voor een alternatieve look. Wees creatief en geniet van de veelzijdigheid van deze zomerse musthave.

Stijlen gespot op de catwalk

Riemen blijven een populaire trend, waaronder het gewaardeerde merk Louis Vuitton, dat hun unieke kijk op dit modestatement laat zien. Levendige en bedrukte opvallende stukken zijn ook favoriet bij Comme des Garçons. Deze zomer moedigt durf en experimenten met verschillende stijlen aan. De term 'broek' krijgt dit seizoen nieuwe interpretaties, zoals te zien op de catwalk van Alexander McQueen, met broekrokken, wikkelbroeken, bermuda's en halve broeken - een rijk aan mogelijkheden!

Zomer samenvatting

De zomer van 2023 biedt volop mogelijkheden voor zelfexpressie. Omarm levendige accessoires, unieke zijden kimono's, luchtige rokken en opvallende wikkelbroeken. Maak je looks compleet met katoenen kaftans en lichtgewicht truien. Dit seizoen zijn er geen grenzen! Verander dingen met gewaagde, opvallende prints en levendige kleuren, en ontdek nieuwe stijlen. Verander een rok in een jurk, experimenteer met hoe je je broek stylet en speel met nieuwe accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van al het beste dat de zomer te bieden heeft!




1 van 3