Fashion talks - Eps. 8: Wedding season

Fashion Talks - Eps. 8: het trouwseizoen

Laten we het vandaag hebben over de heerlijke periode van het jaar waarin veel koppels besluiten om in het huwelijksbootje te stappen - het trouwseizoen! Uitnodigingen worden verzonden en het aftellen is begonnen voor een magische dag vol liefde, oprechte toespraken en mooie herinneringen. Dan rest er nog maar één ding: de perfecte outfit kiezen!

Laten we een duik nemen in de Do's & Don'ts, de nieuwste trouwtrends en de prachtige looks die jullie dag onvergetelijk zullen maken.

Wat draag je op een bruiloft – en wat zeker niet

Voordat we met de trends beginnen, wil ik je herinneren aan enkele bepaalde do's en don'ts van trouwkleding. Van kledingvoorschriften, het weer, comfort en stijl, hier is alles om in gedachten te houden wanneer je je klaarmaakt voor je volgende feest.

Do's:

  • Respecteer de dresscode: Als de uitnodiging een bepaalde dresscode vermeldt, zorg er dan voor dat u deze volgt. Door dit te doen draag je bij aan de positieve en vreugdevolle sfeer van de bruiloft en toon je tegelijkertijd respect en steun aan het speciale paar.
  • Denk aan de weersomstandigheden: er is niets erger dan onvoorbereid zijn op onverwacht weer. Het is altijd verstandig om vooraf de weersvoorspelling te checken. Bereid je dienovereenkomstig voor door een extra laag mee te nemen, zoals een sjaal of blouse als het koud is, of overweeg lichtere, losse stoffen zoals zwierige kimono's en kaftans en een waaier als het naar verwachting warm zal zijn.
  • Draag iets dat uniek is voor jou: Laat je niet betrappen op hetzelfde dragen als iemand anders. Door te winkelen bij lokale boetiekontwerpers in plaats van bekende merken, kunt u ervoor zorgen dat uw look uniek is.

Dont's :

  • Vermijd het dragen van wit: Wit wordt traditioneel geassocieerd met de bruid, dus voor de zekerheid raden we aan om volledig witte looks te vermijden. Laat het gelukkige paar schitteren op hun speciale dag.
  • Blijf uit de buurt van ongemakkelijke schoenen: bruiloften kunnen langdurige aangelegenheden zijn, dus het is essentieel om comfortabele schoenen te dragen. Als je voor hakken kiest, zorg er dan voor dat je er langere tijd op kunt lopen. Je kunt ook kiezen voor een stijlvolle platte of plateausandaal voor extra comfort zonder in te leveren op stijl. Als je per se ongemakkelijke schoenen wilt dragen om een ​​grootse entree te maken, is het verstandig om een ​​extra paar mee te nemen om later mee te dansen.
  • Kleed je niet té nonchalant: het is belangrijk om je te kleden volgens het formaliteitsniveau dat voor de bruiloft is gespecificeerd. Of het nu gaat om een ​​tuinaangelegenheid, een strandhuwelijk of een traditionele kerkceremonie, zorg ervoor dat je outfit bij de gelegenheid past. Om misstappen te voorkomen, is het beter om je iets formeler te kleden dan te nonchalant.

Aankomende trouwtrends

Nu we de basis hebben behandeld, laten we het hebben over het maken van een opmerkelijke entree op een bruiloft door enkele van de nieuwste trends op te nemen. Deze episode van Fashion Talks zou niet compleet zijn zonder een kleine bespreking van de opkomende trends in trouwmode.

Levendige kleuren

Het is officieel, de kleur van 2023 is gekroond: digitaal lavendel. Het is helder, mooi en de perfecte smaak van het levendige kleurenpalet dat we dit seizoen op bruiloften verwachten. Deze trend omvat opvallende tinten, van levendig fuchsia, zonnig oranje tot rijk kobalt. Verwerk deze tinten in je kleding voor die extra dosis vreugde en opwinding.

Aardse tonen

Terwijl levendige kleuren in zijn, drukken ook op de natuur geïnspireerde en aardetinten hun stempel op de huwelijksscène. Denk aan warm geel, zacht roze en subtiele neutrale kleuren die een gevoel van organische schoonheid en rust oproepen. Creëer een look die harmonieus, natuurlijk en simplistisch is met je favoriete aardse tinten.

Vetgedrukte afdrukken

Voeg een vleugje flair toe aan je bruiloftsensemble met gedurfde prints. Van abstracte patronen tot bloemmotieven, het opnemen van opvallende prints in je outfit zal een gedenkwaardig statement maken. Deze prints brengen een element van speelsheid en creativiteit en laten je individualiteit en persoonlijke stijl zien.

Statement pieces

Stop met de traditionele trouwkleding! Afzonderlijke items zijn populairder dan ooit. In plaats van de conventionele jurk of pak, zullen bruiloftsgasten dit seizoen kiezen voor statement-combinaties. We houden van de ruimte die deze trend biedt voor veelzijdigheid en persoonlijke expressie, waardoor individuen de vrijheid hebben om een ​​onderscheidende en modieuze look samen te stellen die hun uniciteit perfect weergeeft.

Hoe Kate & Jules in het trouwseizoen stapt

Dus nu je de trends kent, hoe verwerk je ze in de perfecte look? We hebben een aantal van onze favoriete stukken samengesteld, zodat jij schittert dit trouwseizoen.

Voor die levendige, felle kleuraccenten kun je onze prachtige Roisin-zijden kimono's uit onze zomercollectie proberen:

Op zoek naar iets zachters en aardser? Bekijk onze Roberta rok:

Klaar om gedurfd te gaan met een opvallende print? Je zult dol zijn op onze Raleigh-kaftan:


Of maak een statement en combineer onze Rosario zijden broek en Rosa Kimono:


Om de knoop door te hakken

Of je nu gaat voor een gedurfd statement of een zachtere look dit trouwseizoen, voel je op je best in onze nieuwste collectie zijden kimono's en kaftans. Liefdevol ontworpen en zorgvuldig vervaardigd, onze stukken zijn gemaakt om je te laten stralen. Elk item in de collectie is ook perfect om daarna weer aan te trekken. Combineer de chique zijden broek met een T-shirt om het casual te maken of draag een kimono over een spijkerbroek. Deze  zomercollectie is gemaakt voor elke gelegenheid.

Deel speciale momenten en mooie herinneringen met uw dierbaren terwijl u stukken van hoge kwaliteit draagt ​​die de tand des tijds doorstaan. In elke betekenis van het woord zijn onze stukken 'gemaakt om in te leven '.

1 van 3