Fashion talks: Eps. 13: A Walk on the Wild Side

Fashion talks: Eps. 13: A Walk on the Wild Side

Welkom terug bij FashionTalks! In deze editie maken we een wandeling over de wilde kant en verkennen we de iconische wereld van op dieren geïnspireerde ontwerpen. Van klassieke dierenprints tot avant-gardistische interpretaties: dit seizoen draait alles om het integreren van de natuurlijke wereld in je looks.

Dierenprints: een tijdloze trend

Dierenprints zijn een kledingstuk dat nooit vervaagt. Deze winter gaan ontwerpers op avontuur met koeienprints, luipaardvlekken, krokodillenpatronen en slangenmotieven. Grote namen als Stella McCartney, Balenciaga en Versace geven hun eigen draai aan deze prints, waardoor het al lang heersende dierenthema fris en chic blijft.

  

Nepbont en veren: een vleugje luxe

Ook imitatiebont en veren maken dit seizoen een statement. Van ontwerpers Burberry en Chanel die uitgebreide verendetails aan hun outfits toevoegen, tot opvallende jassen en accessoires van imitatiebont die echte wintermusthaves worden. Voel je je geïnspireerd? Wees deze winter gedurfd en voeg wat luxe accenten toe aan je looks.

 

Hoe K&J het zou stylen

Onze nieuwe wintercollectie 'Shapes of Nature' staat helemaal in het teken van deze trends. Voor liefhebbers van dierenprints is onze Vivien blouse met luipaardprint een must-have. Het Ohara vest met gemaximaliseerde tijgerstrepen, moeiteloos gecombineerd, creëert een chique ensemble dat glamour uitstraalt.

 

Voel je de veren vibe? Met onze Veronica zijden kimono in twee kleuren zul je op elk evenement de aandacht trekken. Maak de look af met een klassieke jeans en voeg de Sherry Slang riem toe voor wat extra flair. Liever iets gezelligers? Overweeg dan onze Olive debardeur in combinatie met de bijpassende Ollie sjaal, beide met gemaximaliseerde tijgerstrepen!

  

 

Shapes of Nature - Nieuwe wintercollectie.

Klaar om je innerlijke wilde kant los te laten? Ontdek onze nieuwe collectie op dieren geïnspireerde stukken online en ontdek de talloze manieren waarop je de schoonheid van het dierenrijk kunt omarmen in je wintergarderobe.

Stap de winter in met een frisse, stijlvolle look die een eerbetoon is aan de natuur. Blijf wild, blijf fantastisch!

1 van 3