Fashion Talks - Eps. 12: Silk Moments

Fashion Talks - Eps. 12: Silk Moments

Welkom terug bij onze Fashion Talks-serie! Deze editie duiken we dieper in de wereld van zijde in de winter en de vele manieren waarop je deze luxe stof kunt dragen om zelfs in de koudste maanden warmte en stijl te creëren.

Het seizoensparadigma doorbreken

Het is tijd om het idee los te laten dat zijde een zomerstof is. Dit tijdloze materiaal kan net zo goed in de winter als in de zomer worden gedragen. Het geheim is hoe je het draagt. Combineer een zijden kimono met een fijne wollen trui of maak je zijden blouse compleet met een dik wollen vest. Door laagjes te dragen, bereik je niet alleen comfort en warmte, maar voeg je een chique stijl toe aan je look dankzij de mix van texturen.

Altijd goed, altijd stijlvol

Zijde blijft een ultiem symbool van luxe, en deze winter vormt hierop geen uitzondering. Als je snel naar de recente catwalkshows van grote modehuizen kijkt, zie je dat zijde nog steeds erg populair is.

Balenciaga, Paul Smith en Alberta Ferretti gaan all-in met deze zijden looks van top tot teen, elk met een geheel andere sfeer. Welke is jouw favoriet?

Longchamp experimenteert ook met zijde in vele vormen en stijlen. Hier zien we een fris wit pak dat een speelse zijden ruche naar een geheel nieuw niveau tilt.

Hoe Kate & Jules het stylen?

Bij Kate&Jules omarmen we zijde in alle vier de seizoenen, omdat onze kledingstukken gemaakt zijn om het hele jaar door geleefd te worden. Voor een alledaagse look in de winter combineren wij onze zijden blouse Viveca of Vivien graag met een mooie leren riem. Geen fan van de bedrukte blouses? Probeer de Oceane blouse en combineer het Olso donzige vest (alleen verkrijgbaar in donkerblauw) of het Nicola fushia vest.

Of je je nu klaarmaakt voor een feestje, een avondje uit of een speciale gelegenheid, zijden kimono's zijn jouw go-to! Denk aan de opvallende pauwenveren van de Veronica, de geometrische lijnen van de Valeria of de romantische bloemen van de Vanessa. Combineer deze eenvoudig met een gezellige wollen Noor-trui en een chic paar laarzen, en voila, je bent helemaal klaar om een ​​stijlvolle entree te maken!

Klaar om geïnspireerd te raken? Bekijk onze wintercollectie en ontdek alle manieren waarop je deze koudere maanden zijde in je garderobe kunt verwerken.

https://kateandjules.be/nl/collections/aw23?filter.pmmy_fields.material=Zijde&sort_by=manual

Stap uit je comfortzone, omarm zijde deze winter en ontdek de talloze manieren waarop deze veelzijdige stof je kan helpen warm en modieus te blijven, zelfs als de temperatuur daalt.



1 van 3