Fashion talks - Eps. 7: Gold & Silver are back

Fashion Talks episode 7: Goud en zilver zijn terug

De lente is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een garderobe-refresh. Zeg vaarwel tegen grove breisels en hallo tegen zomerjurken en katoenen truien. Zoals je misschien hebt gemerkt, is de modewereld momenteel overspoeld met kleur! In de post van vandaag bespreken we twee kleuren die elke andere kleur aanvullen. Je raadt het misschien al, goud en zilver zijn terug als nooit tevoren.

Vroeger werden zilver en goud subtiel gebruikt in kleine accessoires, zoals riemen of kettingen. Dit jaar zien we echter een volledige verschuiving in hun gebruik. In de herfst zagen we de introductie van zilver in navolging van de virale trend van zilveren broeken op TikTok, en sindsdien is het van de grond gekomen. Van handtassen tot chromen metallic nagels, zilver maakt een comeback. De zilveren trend lijkt ook niet af te nemen nu we de lente en zomer ingaan, en dat is maar goed ook want we zijn FAN!

Gezien op de catwalk

Metallics en zware metalen waren prominent aanwezig op de catwalk van SS23, waarbij ontwerpers zoals Isabel Marant zilver en metallics gebruikten in de vorm van leer en korsetten.

Ook mooie gouden tinten maken een comeback! Het haute-couturemerk Chanel begon het seizoen sterk met een opvallende gouden jurk en bracht subtiele accenten met gouden handtassen en gouden riemen in hun collectie. Chanel is niet het enige merk met goud op de catwalk; Ook Valentino, Stella McCartney en Givenchy hebben de terugkeer omarmd.

Maar deze zomer draait niet alleen om goud en zilver. Ook andere metallic kleuren krijgen een stem in de trend; denk aan Givenchy's opvallende stalen handtassen en statement schoenen . Als laatste trendtip: bereid je voor op glitter. Maar pas op: "Alles wat blinkt is geen goud" - William Shakespeare.

Hoe stylet Kate en Jules het?

Het bewijs spreekt voor zich; goud, zilver en metallics zijn de winnende trend dit seizoen. We houden ervan en sluipen altijd wat gouden of zilveren leren riemen in onze collectie. Het verlicht elke outfit en laten we eerlijk zijn, zilver en goud zijn supergemakkelijk te combineren met alles.

Dus als je je niet op je gemak voelt om een ​​complete metallic outfit te dragen, schitter dan met een subtielere touch, zoals een coole Sherry-riem in verschillende metallic tinten of het Tippy- goud dat metallic leer combineert met een twist van hars. Als je een gouden riem combineert met een kaftan, overweeg dan de kimono Rosa of Rosalie in zalmkleur . Als een zilveren riem meer jouw ding is, passen de Roisin-kimono in het groen of de Redell-kimono perfect.

Onthoud dat als het op mode aankomt, alles kan, zolang jij je er maar goed in voelt. Dus ga je gang en experimenteer met deze metallic trends en maak ze je eigen!
1 van 3