Endless Summer: The new Spring/Summer collection 23 is live!

Endless Summer: De nieuwe Spring/Summer collectie 23 is live!

Onze Lente/Zomer 2023 collectie barst van de kleur. Romantische perzikkleurige zijde, zwembadgroene katoen en mandarijnoranje leer geïnspireerd op New Wave-bands uit de jaren negentig en dat zorgeloze gevoel dat de zomer iedereen geeft.


LEEF VOOR HET ZOETE

Stel je dat gevoel voor van een eindeloze zomer, een gevuld met kristalhelder water, hemelsblauwe luchten, warme nachten en langzaam zonnige dagen.
Toen ik deze collectie aan het maken was, had ik het gevoel dat ik echt in Italië was, genietend van zoete zomerstralen en de warmte op mijn huid voelde.

Ik droomde van de bedwelmende geur van citrusvruchten
in de lucht en linten verse pasta verdronken in sugo di pomodoro. Ik dook in boeken, verborgen in de gevlekte schaduw van olijfbomen die werden toegezongen door krekels. Ik stelde me voor dat ik elke dag 'la dolce vita' leefde.LEEF VOOR HET LANGZAME

Ik wilde dat alles in de collectie gemakkelijk en ontspannen aanvoelde, iets wat je nooit nodig had
om over na te denken. Ik wilde dat elk stuk je het gevoel zou geven dat de tijd vertraagde, zodat je voor dat ene moment kon leven. Ik wilde dat sensuele vertrouwen brengen dat Italiaanse vrouwen oproepen
zo gemakkelijk - om ervan te genieten gezien te worden.

Weelderige zijden kaftans in rustige tinten om je humeur op te vrolijken. Fel gebreide kimono's om over 100% katoenen gebreide kleding te dragen. Mooie riemen in vele kleuren om slechts een vleugje structuur toe te voegen. Alles voor een langzame, rustgevende zomer.

"Ik hou van het verstrijken van de tijd, nooit voor geld, altijd voor liefde."
- Talking Heads, dit moet de plek zijn

LEEF VOOR HET GELUID

Voor mij is de zomer synoniem met muziek, vooral in Italië. De schoonheid van een zomers muziekfestival, dansend de nacht in met je vrienden, de wereld die om je heen draait. De magie van muzikanten die op straat spelen, hun instrumenten galmend over de stenen
jonge koppels deinen in het ritme. Zelfs het zachte geroezemoes van achtergrondmuziek terwijl u dineert op het terras met goede vrienden en goede wijn.

"Toen ik deze collectie aan het ontwerpen was, merkte ik dat ik geobsedeerd was door New Wave-punkbands uit de jaren negentig, vooral Talking Heads."
- Catherine Standaert, oprichter van K&J

Ik maakte een afspeellijst die tijdens het hele creatieve proces werd herhaald - een combinatie van dit energieke punkgeluid en de zachtere, meer introspectieve Italiaanse zomerthema's - terwijl ik me voorstelde dat ik op mijn eigen persoonlijke muziekfestival was. En de collectie weerspiegelt dit - de mix van hard en zacht, subtiel en gedurfd, van lage en hoge energie die samenkomen in een zoete symfonie.

Als je Spotify hebt, check dan de playlist en luister met ons mee!

HET LAATSTE WOORD

Deze collectie is voor iedereen die ooit heeft gehoopt dat de zomer nooit zou eindigen. Het is voor degenen die genieten van lange zomeravonden, luie zomerdagen en het gevoel van verantwoordelijkheid dat gewoon wegsmelt. Ik hoop dat deze stukken je aanspreken. Ik hoop dat de zijde zacht aanvoelt op je huid en dat de gebreide kleding de avondkou op een afstand houdt. Ik hoop dat je je eindeloze zomer in de collectie kunt vinden en dat het je alles geeft wat je nodig hebt om je mooi te voelen en la dolce vita te leven.

 

 

1 van 3