Capsule Collection - English Embroidery

Capsulecollectie - Engels borduurwerk

We zijn verheugd om u onze nieuwste kleine toevoeging aan de collectie, voor te stellen: onze eerste Engelse borduurcollectie - Mid/High zomerstukken.

Ontworpen met uw vakantie in gedachten, zijn deze items de perfecte items voor uw zomervakantie.

Het ontwerp:

Alle items in onze Capsule-collectie zijn met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt en gemaakt van 100% katoen. We begrijpen het belang van comfort en ademend vermogen, dus we wilden zorgen voor een lichtgewicht en luchtig gevoel.

Een opvallend kenmerk van onze Mid Summer-stukken is de prachtige broderie anglaise-details. Dit delicate borduurwerk voegt een vleugje elegantie en verfijning toe, waardoor elk item uniek en visueel verbluffend is. Of je nu langs het strand wandelt of een bruisende stad verkent, je voelt je moeiteloos chic en stijlvol.

Kleurenpalet:

Om tegemoet te komen aan uw persoonlijke smaak, is onze Engelse borduurcollectie verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: blauw, geel en rood. Elke tint is een aanvulling op de zomerse sferen en biedt je veelzijdige opties om te mixen en matchen met andere garderobe items. Zo creëer je moeiteloos verschillende stijlvolle outfits die passen bij elke gelegenheid, van casual stranddagen tot romantische avonddiners.

Beschikbaarheid:

We zijn verheugd aan te kondigen dat alle items uit deze Capsule Collection nu verkrijgbaar zijn! We moeten echter benadrukken dat de voorraden beperkt zijn vanwege het exclusieve karakter van deze collectie. Mis deze kans dus niet.

1 van 3