BTS Kate & Jules: Autumn/Winter '22

BTS Kate &Jules: Herfst/Winter '22

De herfst/wintercollectie is er. Dit betekent dat we weer een nieuwe collectie voor je klaar hebben staan! Het belangrijkste van dit soort evenementen en activiteiten is de voorbereiding! Zonder voorbereiding valt alles uit elkaar en heb je geen schoon beeld. Dus stelde Kate een moodboard samen om een ​​idee te schetsen van wat we als team wilden bereiken. Dit omvat alle soorten stylings, algemene make-up looks en poses. Zo weet iedereen, in zijn specialiteit, wat hem te doen staat.

Muze

Dit seizoen hebben we ons laten inspireren door de Hongaars-Franse kunstenaar Victor Vasarely. Deze kunstenaar is een meester als het gaat om geografische vormen en optische figuren. Hij is een van de grondleggers van opt-art, ook wel optische kunst genoemd. Zijn heftige contrasten werden eerst in zwart-wit op het doek gezet, later gebruikte hij kleuren. Iedereen herkent een werk van Victor aan zijn opvallende prints en opvallende kleurenpalet.

Onze frontman, de fotograaf

Om deze prachtige collectie op het scherm te krijgen, hebben we een team samengesteld. Allereerst willen we onze trouwe fotograaf @Catherine_desaegher bedanken, die alle mooie foto's heeft gemaakt. Ze maakt elk jaar Kate's campagnefoto's. Catherine heeft een talent als het gaat om het vastleggen van mensen en objecten. Samen met haar partner Dave monteerde ze alle foto's uit onze herfst/wintercollectie tot een prachtige campagne. Ze hebben veel tijd en moeite gestoken in het laten opvallen van onze campagnebeelden. Ze namen de iconische afbeeldingen en figuren van onze muze, Vasarely, en maakten er een schitterende achtergrond van. Deze achtergronden zijn een meesterwerk op zich! Door onze foto's op deze manier te bewerken, creëerden ze een nieuwe dimensie voor ons en tilden ze onze collectie naar een ander niveau.

Wie heeft make-up nodig?

Ja, we hebben het nodig! Net als bij elke andere fotoshoot hebben alle modellen een visagist nodig om ze klaar te stomen voordat ze voor de camera poseren. Vanaf het begin wisten we dat we de modellen een futuristische uitstraling wilden geven. Hiervoor kwam @Lilidarky in het spel. Ze creëerde een super coole look met metallic oogschaduw. Ook heeft ze het haar van de modellen prachtig gestyled. Ze sloeg de spijker helemaal op de kop en gaf ons de look die we voor ogen hadden. Zelfs tijdens de fotoshoot moest ze constant retouches maken, want de modellen gingen helemaal uit op de muziek. Wij deden niets liever want dit zorgde voor een prachtig resultaat!

Wacht, ik zal dat oplossen 

Kleding maken en kleding stylen is een heel andere taak. De styling is gedaan door de geliefde Inge (@Tiger Lilly Rose), die altijd voor de finishing touch zorgde. Kate en Tiger Lily Rose gaan ver terug. Inge had enkele jaren geleden een winkel in Aalst met Kate & Jules. Toen aan dat avontuur een einde kwam stortte ze zich op het stylen van van alles en nog wat. Styling van modellen en kleding maar ook van winkels. Ze heeft een uniek gevoel voor stijl en weet altijd mooie combinaties uit haar mouw te schudden.

"Een, twee, drie, fotomodel"

Dus we hebben prachtige kleding, een fotograaf, een visagist en een stylist. Het enige wat we nu nog missen zijn modellen! Voor deze shoot deden we een beroep op het modellenbureau @Jackieliee_antwerp. Ze lieten ons kennismaken met de prachtige modellen Juliettekoole en Natachameyvaert. Ze pasten perfect bij onze herfst/wintercollectie. Juliette heeft zelf al stijl. Ze weet hoe ze met bepaalde items/stoffen moet omgaan. Zij voelt dit aan en kan als geen ander bijzondere poses op camera vastleggen. Natacha is een heel ander model, een andere stijl. Ze heeft een prachtige uitstraling met haar gemberkleurige lokken. Met haar indringende blik kan ze iedereen nog eens naar de foto laten kijken. En dat is precies wat we nodig hebben!

De finishing touch van Kate

Met een goede playlist op de achtergrond lieten we ons gaan. Onze creative director, ook wel Kate genoemd, was in haar element. Naast het ontwerpen en produceren van deze kleding, staat ze altijd te popelen om haar collectie tot leven te zien komen. Kate is een getalenteerde vrouw met een kritische blik als het gaat om vakmanschap, daarom is ze een ideale creative director. Zij kent de collectie als geen ander en dat brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Kate nam altijd de uiteindelijke beslissingen en bracht alles in goede banen.

Missie volbracht!

Deze succesvolle dag was gevuld met creatieve mensen die allemaal aan één doel werkten: deze collectie tot leven brengen. En daar zijn ze zeker in geslaagd. Ieder teamlid heeft met zijn eigen talenten bijgedragen aan deze prachtige collectie. Onderscheid je van anderen en onthoud: durf eens buiten de lijntjes te kleuren.

Bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van de productie van onze nieuwe herfst/wintercollectie 2022!
1 van 3