Behind the collection: AW21

Achter de collectie: AW21

Elke collectie van Kate en Jules heeft een verhaal, en herfst/winter 21 is niet anders.

We zijn begonnen met het maken van de AW21-collectie toen we voor een tweede lockdown kwamen te staan. Winkels moesten weer dicht, mensen zaten thuis vast en de mode-industrie verkeerde in een crisis.

Op dat moment realiseerden we ons dat mensen allemaal anders reageren als ze met een crisis worden geconfronteerd. Er is geen goede of foute manier om ermee om te gaan, maar deze collectie is voor degenen die de uitdaging het hoofd bieden. Degenen met een goed hart, een felle geest en een dappere geest.

We wilden dat de collectie zacht en wollig zou zijn als een goed hart: dus veel gebreide kleding om je comfortabel en warm te laten voelen. We wilden ook dat het stoer was, dus voegden we zijden blouses toe met unieke patronen om je gedurfd, krachtig en mooi te laten voelen. En we wilden dat het dapper was, dus hebben we wat felle kleuren toegevoegd om je te helpen opvallen tussen de massa.

Riemen zijn er natuurlijk genoeg, want wij vinden dat je niet zonder riem de deur uit kunt: kies een grote riem of juist een klassieke, maar draag gewoon een riem.

Zoals altijd geen fast fashion hier. Elk stuk wordt gemaakt in België of Italië door fabrikanten die we kennen en respecteren - ambachtslieden die centraal staan ​​in ons creatieve proces en die een groot deel uitmaken van wie we zijn als merk.

We hopen dat AW21 je net zoveel plezier geeft als het ons gaf tijdens het maken!
1 van 3