A holiday away with Kate & Jules

Een vakantie weg met Kate & Jules

Zon, zand, lange nachten en gemakkelijke ochtenden. Dansen, autorijden, lekker eten en goede wijn. Dat is de smaak van de zomer.

Wanneer de temperatuur begint op te lopen en de dagen langer worden, beginnen de mensen in Europa te dromen van een vakantie. We willen reizen, mooie bezienswaardigheden zien en onze voeten achterover leunen. Laad na een lang jaar onze batterijen weer op en geniet van de welverdiende rust en ontspanning.

Nou, die tijd van het jaar is er weer en ik weet zeker dat ik namens ons allemaal spreek als ik zeg dat het al lang voelt!

Deze zomer dacht ik dat ik mijn Kate & Jules-vakantienietjes met jullie zou delen, de stukken die ik mee zal nemen als ik volgende maand op zoek ga naar de zon.

Wanneer ik aan het inpakken ben voor een vakantie, houd ik twee dingen in gedachten: comfort en veelzijdigheid.

Als ik op vakantie ben, wil ik comfortabel zijn. Ik ben op zoek naar lichte, ademende stoffen waarin je gemakkelijk kunt bewegen – stukken die je kunt aantrekken en die niet veel ritsen, knopen en andere lastige details hebben.

En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn vakanties niet allemaal loungen bij het zwembad! Misschien ontmoet je vrienden, ga je eten in een leuk restaurant of ga je dansen. Dus ik ben op zoek naar veelzijdige stukken die casual kunnen zijn, maar ook gemakkelijk te combineren zijn met andere items om een ​​verhoogde look te creëren.

Alles wat in mijn tas gaat, moet beide vakjes aanvinken!

#1 DE TROTS GEWEVEN JURK

Een Grieks geïnspireerde kaftan voor luie dagen

De Pride geweven jurk valt op in zowel blauw als lila en zal zeker de aandacht trekken terwijl je aan een cocktail nipt op het strand of door de straten van Rome slentert op zoek naar de perfecte pizzeria. In combinatie met een van onze Italiaanse leren riemen gaat deze kaftan van keperstof in een oogwenk van eenvoudig naar elegant.

Vervaagde bedrukte kaftan 100% keperzijde

WINKEL JURKEN EN KAFTANS

#2 DE PATSY GEWEVEN BLOUSE

Een licht, helder statement voor dag en nacht

De Patsy geweven blouse is een kenmerkend item uit onze Summer '22-collectie en wordt geleverd in een prachtige ton-sur-ton mint of lila. Deze blouse is een persoonlijke favoriet van mij - open gedragen over een badpak voor een casual look aan het zwembad of gecombineerd met een geweldige riem en rok voor een avondje uit.

Vervaagd bedrukt overhemd 100% katoen

WINKEL BLOUSES

#3 DE OTMAN GEBREIDE TRUI

Een gemakkelijk luchtig breisel voor eenvoudige chic

De gebreide Otman-trui is verkrijgbaar in marineblauw en ivoor en is perfect om aan te trekken voor een ochtendwandeling of als een chique aanvulling op je avondlook als de zon ondergaat en je het een beetje koud hebt.

Parelsteek gebreide trui 74% biologisch katoen 26% gerecycled nylon

WINKEL ZOMER TRUIEN

#4 DE GEWEVEN KIMONO VAN PHAEDRA

Een prachtig gedessineerd stuk voor moeiteloze schoonheid

De Phaedra geweven kimono is voor patroonliefhebbers die graag een subtiel statement maken. Koele en warme tinten komen naadloos samen in dit ontspannen stuk - perfect om achter de kleintjes aan te jagen terwijl je er nog steeds fantastisch uitziet.

Oosterse dubbel bedrukte kimono 100% twill zijde

WINKEL KIMONO'S

#5 DE CLINCH X K&J KOEKJESZAK

Een unieke zijden tas voor een gedurfde bloei

De CLINCH X K&J cookie bag is een patchwork van 100% zijden sjaals uit vorige collecties van K&J, met de hand gemaakt in het CLINCH atelier in Antwerpen. Elke tas is met de hand gemaakt en is het perfecte accessoire om al je zomerse waardevolle spullen in te bewaren - van zonnebrillen tot zonnebrandcrème en alles daartussenin.

100% keperzijde

WINKEL ZIJDEN TASSEN


Dus dat is mijn zomervakantie vol - ik hoop dat je op een of andere manier geïnspireerd bent geraakt!


Zoals Madonna beroemd zei; " laat liefde schijnen en we zullen een manier vinden om samen te komen, we kunnen dingen beter maken, we hebben vakantie nodig ".

— Kate

1 van 3