A heart for Gooikenshoeve

Een hart voor Gooikenshoeve

Bij Kate en Jules geloven we in eerlijke transparante prijzen en kwaliteitsproducten. We geloven niet in verkoop, maar we geloven WEL in delen. Daarom werken we samen met een ongelooflijke lokale liefdadigheidsinstelling om wat liefde te delen.

2020 is een moeilijk jaar geweest voor ons allemaal, maar voor degenen die worstelen met geestelijke gezondheid is het bijzonder zwaar geweest. Gelukkig zijn er organisaties als de Gooikenshoeve die een handje kunnen helpen.

Gooikenshoeve biedt ruimte aan psychisch en sociaal kwetsbare jongeren van 17 tot 25 jaar om tot rust te komen, even weg van hun worstelingen en deel te kunnen nemen aan zinvolle dagbesteding.

Dit jaar doneren we 15% van de omzet* op onze webshop aan Gooikenshoeve ter ondersteuning van het belangrijke werk dat ze doen. We hopen dat onze bijdrage op een kleine manier diegenen kan helpen die worstelen met hun geestelijke gezondheid.

Als je meer wilt weten over het geweldige werk dat Gooikenshoeve doet, ga dan naar hun website !

*Geldig op alle artikelen van de webshop, behalve Super Sales, Tassen en Riemen. Bewijs van donatie wordt na betaling toegestuurd.

1 van 3