Samenwerking

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en out-of-the-box denken. Alle collecties zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen, geproduceerd in Italië en België, en zijn gemaakt om in te leven. We geven prioriteit aan herbruikbare en gerecyclede stoffen en geven graag dode inventaris een nieuw leven.

Circulair atelier UCO, onder leiding van Sara en Johanna, staat bekend om zijn inzet voor upcycling en ingewikkelde broderies, die bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Het team van UCO maakt unieke aanpassingen voor geselecteerde modemerken, biedt geborduurde kleding en accessoires aan en houdt zich bezig met creatieve projecten voor tweedehandswinkels.

Beperkte voorraad

Deze unieke kerstcollectie is met een beperkte voorraad verkrijgbaar en is vanaf 28 november te koop. Mis de kans niet om een ​​exemplaar van deze limited edition-collectie te bezitten, aangezien de hoeveelheden beperkt zijn.

Kate, Sara en Johanna hebben hun creativiteit en expertise in deze samenwerking gekanaliseerd en kunnen niet wachten om deze met jullie allemaal te delen. De feestdagen zijn een tijd van vreugde, en deze samenwerking belichaamt de geest van het nieuw leven inblazen van oude stukken.

Duurzaamheid

Wij zijn geen onbekende in de upcycling-wereld. Door de jaren heen hebben we verschillende collecties met dode inventaris gecreëerd. Al onze collecties zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde, zorgvuldig geselecteerde materialen die de tand des tijds zullen doorstaan ​​en we gebruiken, hergebruiken en recyclen waar mogelijk om overgebleven stoffen nieuw leven in te blazen.

VOLG ONS OP INSTAGRAM