New Collection - Shapes of Nature

Nieuwe collectie - Shapes of Nature

We weten dat de overgang van zomer naar winter niet ieders favoriet is. Het verwisselen van luchtige zomerjurken voor warme breisels markeert het einde van weer een zonnig seizoen. Maar het hoeft niet in stijl te eindigen!

We zijn verheugd om onze gloednieuwe wintercollectie te introduceren: "Shapes of Nature".

De inspiratie

Onze nieuwe wintercollectie put uit de levendige kleuren en prachtige vormen van de natuur. Geïnspireerd door een familie-uitstapje naar de fascinerende Antelope Canyons een paar jaar geleden, heeft Kate creatief stukken ontworpen die de magie van de kronkelende zandstenen muren, warme oranje gloed en paarse tinten inkapselen. Van levendige prints, warme tinten en zachte organische lijnen, elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om de unieke vormen van de natuurlijke wereld te weerspiegelen.

Maar er is meer aan deze collectie dan alleen esthetiek. De "Shapes of Nature" heeft ook een betekenisvolle boodschap, gericht op vrouwen in alle soorten, maten en rangen en standen.

Het thema

Bij Kate & Jules vieren we het unieke karakter van elke vrouw. Wij geloven dat iedereen het verdient om zich zelfverzekerd, comfortabel en krachtig in zijn vel te voelen. Vergeet de druk van de media, de mode-industrie en de samenleving; het "perfecte lichaam" is van jezelf.

We willen dat elke vrouw de beste versie van haar eclectische zelf is. En om je net dat beetje extra te geven, hebben we een vrolijke afspeellijst samengesteld vol inspirerende en opbeurende deuntjes. Genieten! [Afspeellijst-link]

De verzameling

We hebben lang geloofd dat kleding een manier is voor zelfexpressie en een katalysator voor zelfvertrouwen. Je individualiteit omarmen en zelfliefde gaan hand in hand. Draag stralende kleuren, ga voor gedurfde prints en laat zien hoe uniek je bent. Wees jij .

Deze collectie is samengesteld om u aan te moedigen om precies dat te doen. Elk statement-stuk is ontworpen om uniek, inclusief, vleiend en comfortabel te zijn voor alle vormen en maten.

Laten we enkele van onze opvallende stukken voorstellen. Onze zijden kimono's zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en opvallende prints. Tot onze favorieten aller tijden, de behaaglijke Monae en Maureen truien. Voel je knus en warm in deze wollen truien, verkrijgbaar in de maten small tot x large, en de perfecte aanvulling op een wintergarderobe. En natuurlijk mogen onze zijden blouses met verschillende prints niet ontbreken. Je vindt ze in de maten small tot x large.

We hebben deze winter ook twee gloednieuwe ontwerpen gemaakt! Een chique wollen rok met slip, van small tot x large, en een heerlijk cosy vest van schapenwol, creatief ontworpen door Kate.

En laten we tot slot onze riemen niet vergeten. We zijn druk bezig geweest met het maken van verschillende nieuwe ontwerpen, dus er is voor ieder wat wils.

Het team achter de collectie

Het succes van onze nieuwe wintercollectie 'Shapes of Nature' was niet mogelijk geweest zonder ons fantastische team. Ik wil graag onze getalenteerde en toegewijde teamleden bedanken die hebben bijgedragen aan elke stap van het creatieve proces.

Allereerst wil ik onze modellen Mouche, Thalia, Joke en Katrien bedanken. Elk van hen brengt unieke kenmerken en stijlen met zich mee, wat bijdraagt ​​aan de diversiteit en inclusiviteit van onze collectie. Ze toonden niet alleen de kledingstukken prachtig, maar ze brachten een extra speciaal tintje met hun persoonlijkheden en onderscheidende looks. Bedankt voor je professionaliteit en niet aflatende inzet!

Ook wil ik onze getalenteerde styliste Inge bedanken. Met haar creatieve visie en scherp gevoel voor stijl stelde ze de perfecte looks samen die de boodschap van eigenliefde en acceptatie benadrukten. Haar expertise en toewijding brachten de collectie naar nieuwe hoogten.

Daarnaast verdient onze visagiste Leonie onze waardering en dank. Door haar uitzonderlijke vaardigheden benadrukte ze de natuurlijke schoonheid van onze modellen en zorgde ze ervoor dat ze schitterden op de foto's en op de catwalk. Haar talent en zorgvuldige aandacht voor detail hebben in grote mate bijgedragen aan de look en feel van onze collectie.

Laatste woord

We zijn enorm trots op onze nieuwe collectie, vanaf het begin tot aan de voltooiing ervan. "Shapes of Nature" is ontworpen om te inspireren en te verheffen. We hopen dat het bij u resoneert en u in staat stelt uw lichaam te omarmen met een hernieuwd gevoel van vertrouwen en vreugde, ongeacht uw unieke vorm of grootte.
1 van 3